Site has been slow lately.

Discussion in 'Hey PUP Staff, Let me tell you what I think!' started by Sjm9911, May 11, 2019.

  1. Sjm9911

    Sjm9911 Well-Known Member

    Messages:
    4,313
    Likes Received:
    2,138
    Joined:
    May 31, 2018
    Location:
    Nj
    Just as it says, impossable to load. This has been ongoing the last week. And its only this site. I can also see others being effected as there are less posts. Just a FYI to Steve or whomever the powers that be that run the place. Ty!
     
    Milemaker13 likes this.
  2. Matt Benoit

    Matt Benoit Well-Known Member

    Messages:
    517
    Likes Received:
    323
    Joined:
    Jul 30, 2017
    Location:
    Warren, MI
    Seconded
     
    Milemaker13 likes this.
  3. nineoaks2004

    nineoaks2004 Every meal is a picnic and every Day is a holiday

    Messages:
    7,145
    Likes Received:
    2,955
    Joined:
    Oct 15, 2006
    Location:
    Lake Butler, Fl
    comes and goes load slow and load and fast when slow I just wait awhile and it loads normally then
     
  4. Kampus

    Kampus Active Member

    Messages:
    179
    Likes Received:
    166
    Joined:
    Jun 16, 2017
    Location:
    Slate Belt, Pa
    This is what I have been experiencing as well......took me 5 attempts to quote that post.
     
    jmkay1 likes this.
  5. PopUpSteve

    PopUpSteve Administrator

    Messages:
    18,798
    Likes Received:
    1,565
    Joined:
    Dec 22, 2002
    Location:
    Malvern, PA
    Yes, I had the server rebooted so it may be better now.
     
  6. Kampus

    Kampus Active Member

    Messages:
    179
    Likes Received:
    166
    Joined:
    Jun 16, 2017
    Location:
    Slate Belt, Pa
    Thanks for the update Steve
     
  7. Rik Peery

    Rik Peery Well-Known Member

    Messages:
    662
    Likes Received:
    534
    Joined:
    Jun 15, 2018
    Location:
    Virginia
    Anyone else getting lag time when leaving another site to come to this one; just started recently, & it's sporadic, took close to 2 minutes to get on just now, no probs quickly reaching my other favorites?
     
  8. Dave Brick

    Dave Brick El Cheapo Family Camper

    Messages:
    140
    Likes Received:
    33
    Joined:
    Nov 29, 2010
    Yes. It took a minute or two yesterday. I lost patience and did something else, and attributed it to my server, but I guess the site had issues. No problem Sunday morning.
     
    Rik Peery likes this.
  9. Rik Peery

    Rik Peery Well-Known Member

    Messages:
    662
    Likes Received:
    534
    Joined:
    Jun 15, 2018
    Location:
    Virginia
    Tried a few times times last night, then bam, no probs, slow as hay this morning, then just now, right to the site...no clue lol
     
  10. roybraddy

    roybraddy Well-Known Member

    Messages:
    2,155
    Likes Received:
    747
    Joined:
    Mar 23, 2016
    Location:
    King George, Virginia
    Same here …. This morning at 6AM same thing slow as heck... Never makes it to listing the new posts...

    Then just a few minutes ago it jumps to life haha... Something got reset somewhere hehe...

    I just brewed a new pot of coffee - maybe that is what fixed it...

    Woo Hoo….

    Roy Ken
    [​IMG]
     
    Rik Peery likes this.
  11. WrkrBee

    WrkrBee Well-Known Member

    Messages:
    2,321
    Likes Received:
    879
    Joined:
    May 23, 2018
    Location:
    South Carolina
    Yep, same issue here. Seems ok at the present. Must have had a solar flare or external espionage.
     
    Rik Peery likes this.
  12. Wrenchgear

    Wrenchgear Near Elmira, Southern Ontario

    Messages:
    3,221
    Likes Received:
    520
    Joined:
    Aug 5, 2010
    Location:
    5 Star Eagle Camper
    Yeah, its been doing it for a few days here. Wasn't sure if it was my provider or if it was the site. In years past, this would happen every now and then, but usually if Steve was making changes to the site. It would always be good the next day, but this is about 3-4 days now. Couldn't even get on at all last night at. 6AM this morning was also a no go, but just now it was all fine.
     
    Rik Peery likes this.
  13. Matt Benoit

    Matt Benoit Well-Known Member

    Messages:
    517
    Likes Received:
    323
    Joined:
    Jul 30, 2017
    Location:
    Warren, MI
    Still having issues with the site... Server reboot doesn't seem to have helped.
     
    Sjm9911 and Rik Peery like this.
  14. durhamcamper

    durhamcamper Active Member

    Messages:
    734
    Likes Received:
    185
    Joined:
    Apr 21, 2010
    Location:
    Pickering, Ontario
    Today has been bad for sure. I tried this morning and was unable to access. Then this afternoon. 5 attempts over 1/2 hour and suddenly quick access. Something isn't right.
     
  15. PopUpSteve

    PopUpSteve Administrator

    Messages:
    18,798
    Likes Received:
    1,565
    Joined:
    Dec 22, 2002
    Location:
    Malvern, PA
    I'm trying to get a hold of a tech at the hosting service to look into the problem. This stuff always seems to happen on a weekend.

    I use Chrome and got to the point I switched to IE and it did speed up to normal.

    If you are having issues please also post the Device & Browser being used.

    Thanks
     
    kitphantom likes this.
  16. Chloe

    Chloe Active Member

    Messages:
    181
    Likes Received:
    88
    Joined:
    Jun 16, 2017
    Location:
    Massachusetts
    I had the same issues last night and the other day. I’m on an iPad using the Safari browser.
     
  17. Matt Benoit

    Matt Benoit Well-Known Member

    Messages:
    517
    Likes Received:
    323
    Joined:
    Jul 30, 2017
    Location:
    Warren, MI
    Oneplus 6t using chrome for Android. Issue is intermittent.
     
  18. Rik Peery

    Rik Peery Well-Known Member

    Messages:
    662
    Likes Received:
    534
    Joined:
    Jun 15, 2018
    Location:
    Virginia
    Windows 8.1 home computer & Chrome...
     
  19. Sjm9911

    Sjm9911 Well-Known Member

    Messages:
    4,313
    Likes Received:
    2,138
    Joined:
    May 31, 2018
    Location:
    Nj
    Gallaxy s9+ , chrome( i think) over 4g and wifi. Other sites ok , just this one has the issues.
     
    Rik Peery likes this.
  20. David Blackwell

    David Blackwell Member

    Messages:
    68
    Likes Received:
    42
    Joined:
    May 10, 2017
    Location:
    San Diego, CA
    Just now - my MacBook Pro, which is running OS X Yosemite 10.5.5 with Safari Version 10.1.2 (10603.3.8) was very slow to load the home page. Clicking on the first post was also very slow (total time 2 mins.).

    Using Chrome Version 74.0.3729.131 (Official Build) (64-bit) the home page opened very quickly, clicked on the first post, and that opened just fine, but trying to return to the home page was delayed again maybe 1 to 1:30. I also noticed the ad servers were also slow to refresh and load.

    I also tested using my iPhone iOS 12.2 and it was super fast.

    My 5G WiFi is testing at 58.8 Mbps down and 9.8 Mbps up.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.